Miloš Đajić Blog
Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živeti.. M. Selimović

Budite vesnici proleća znanja

Kategorija: PR ; Datum: 24. 12. 2019. ; Autor: Miloš Đajić

Poslednjih par dana u dve različite prilike govorio sam o 6 eri Interneta o kojima sam slušao na ovogodišnjoj Spark.me konferenciji. Jednom na Akademiji ženskog liderstva, drugi put na snimanju serijala #HešTeg televizije Al Jazeera Balkan.

Spark.Me 2019

Vreme darivanja

Vreme je darivanja. Bliži se Nova godina i već odavno smo u raspoloženju darivanja i poklona. Koliko danas će oni koji proslavljaju Božić po Gregorijanskom kalendaru deliti poklone svojim najbližima. Već nedeljama nas bombarduju reklamama i člancima u novinama o savršenim poklonima. Često sam se i sam pitao šta je zapravo poklon? Pa hajde da probam i sâm da ga definišem. Poklon možemo shvatiti kao darivanje, izraz pažnje iz iskrene želje da obradujemo onoga koga volimo ili kome se zbog nečega zahvaljujemo. Ključne reči bile bi darivanje, radost, tajna, dobre želje i energija.

A da li ste razmišljali šta sebi da poklonite za Novu godinu?

6 era Interneta

Proleće znanja

Juče su dragi ljudi iz SPARK.ME odlučili da otvore priliku za 100 najbržih osoba željnih znanja. Otvorena je mogućnost da kupe early bird ulaznice za Spark.Me konferenciju po povlašćenoj ceni. Prateći me ovde znate šta mislim o SPARK.ME konferencijama i koliko me one svake godine inspirišu, nagrade znanjem i otvore nove vidike i prilike.

Zato nagradite sebe i budite vesnici i vesnice proleća znanja. Kao i laste koje se vraćaju u proleće, tako se i mi članovi i članice Internet zajednica vraćamo i svakog maja okupljamo na Spark.Me konferencijama. Ove godine će ona ponovo biti organizovana u Tivtu.

Boom liderstvo

Liderke uče

Liderstvo je važan segment svake Spark.me konferencije. Oni žele da budu lideri i zato stalno promovišu i istražuju nove koncepte liderstva. Tamo ćete uvek sresti ljude koji su lideri i liderke u svojim oblastima digitalnog poslovanja i komunikacije. Spark.Me je mesto gde lideri i liderke imaju šta da nauče. Kao što u svojim predavanjima često završavam priču o liderstvu time da lideri druge svojim postupcima podstiču druge da više sanjaju, više uče, više rade i više postignu u životu. Spark.Me upravo to svake godine iznova radi.

“Nisu svi veliki čitaoci lideri, ali svi lideri su veliki čitaoci.” – Hari S. Truman

To je taj tim

O Spark.Me

Spark.ME je konferencija posvećena digitalnom poslovanju, marketingu i startupovima. Svake godine ona okupi preko 500 učesnika i učesnica. Oni najčešće dolaze sa svih strana Balkana ali i svih krajeva sveta. Ona je važno mesto za povezivanje sa digitalnom zajednicom i slušanje informacija iz budućnosti.

Svi znate da jako volim konferencije, jer ih smatram veoma korisnim za lični razvoj, povezivanje i nove ideje. Kao što pre neku godinu reče jedan od govornika “konferencije mogu biti opasne, jer izlazimo iz zone komfora” tako i Spark.me konferencija svake godine postavlja pred sve učesnike i učesnice mnogo novih izazova.

Zbog svega ovoga ja svake godine biram Spark.Me kao mesto za učenje i razvoj. Zato sada nagradite sebe i uštedite. Kupite early bird ulaznice i u maju pravac Tivat i #SparkMe

Ja jedva čekam novu priliku za susret sa svim tim divnim ljudima, od organizatora i organizatorki, učesnica i učesnika do predavača i predavačica!

Vidimo se u Tivtu 30. maja 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share
Tagovi: , , , , ,

Ostavite komentar


 
milosdjajic.com © 2012 Miloš Đajić
Sajt pažljivo skrojio MWEB
vrati se na vrh