Miloš Đajić Blog
Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živeti.. M. Selimović

Uzbuđenje raste, Spark.Me se približava

Kategorija: PR ; Datum: 22. 05. 2019. ; Autor: Miloš Đajić

Kao neko dete već par dana brojim koliko puta još spavam do početka Spark.Me konferencije. Šta da vam kažem osim da – jedva čekam.

Pisao sam o tome ali da ponovim, ne volim da se spremam za konferencije koje ću pratiti. Želim da na njima upijam svim čulima atmosferu, energiju, mirise, znanje, radost, ljude, osmehe … Ostavljam prostor predavačima da me opčine,  osnaže, zavedu, pokrenu, napune energijom, motivišu, zabave… Utiske koje sa Spark.Me ponesem je ono što onda pamtim čitave godine. Ključne rečenice se prepričavaju i svako malo se vraćamo beleškama koje smo napravili.

Spark.Me

Pisao sam ovde o Spark.Me nebrojeno puta. I ove godine sam primljen da bude zvanični bloger (amabasador) sa Spark.Me konferencije. Ozbiljni izazovi stoje pred organizacionim timom, jer je ovogodišnja konferencija preseljena u Tivat, u prelepi Auditorijum Porto Montenegro. Navikli smo se svi mi koji ih godinama pratimo na atmosferu u hotela “Mediteran” u Bečićima. Sa nestrpljenjem iščekujem šta je to novo i epohalno što će nam organizacioni tim ovoga puta pripremiti. Svake godine je neka nova fora tu, koja postavlja standard i uvodi nove trendove. Od Sparkovaca se osim o inovaciji i Internetu uči i upravaljnje događajima, jer kod njih uvek ima nekih noviteta.

Predavači i predavačice

Najave predavača verujem da ste već ispratili. Ako niste line up možete pogledati OVDE. Ako volite putovanja i radite u turizmu tu je travel blogerka Bruk Savard (Brooke Saward). Za digitalne stratege tu je Brajan Fanzo (Brian Fanzo). Za one koji pokreću socijalna preduzeća tu je Sem Konif Alende (Sam Conniff Allende), višestruko nagrađivani preduzetnik. Za one koji su fanovi LEGO kockica tu je Lars Silberbauer (Lars Silberbauer) koji je postavio njihov online nastup. Internet i dalje izaziva mnogo kontroverzi i zato sam siguran da će Endru Kin (Andrew Keen) otvoriti mnoga pitanja i pokrenuti na razmišljanje. Spark.Me je uvek mesto za razgovor o inovacijama. Ovoga puta tu je  Tom Gudvin (Tom Goodwin). Ukoliko kao ja često čitate bestselere o Internetu tu je Piter Šenkmen (Peter Shankman) autor 5 bestselera. Pored svih njih tu će biti i Anab Jain, TED govornica i dizajnerka, Jeremiah Owyang i Kejt Murden.

Još uvek nije kasno

Znam i sam koliko puta sam u poslednji čas odlučio da odem na neku konferenciju. Često nam je mnogo da odvojimo dva dana, jer imamo mnogo obaveza, a onda se nešto preokrene obaveze odlepršaju i otvori se prostor za odlazak na konferenciju. Verujem da će biti vas koji se već hvatate za telefon i organizujete prevoz i smeštaj.

Ukoliko ipak propustite i ovu priliku da dođete na Spark.Me ne brinite ekipa amabasadorki i ambasadora je tu da upravo za Vas napravi pregled, prenese utiske i motiviše Vas da sledeći put nikako ne prospustite ovu važnu i jedinstvenu konferenciju. Spark.me 2019 možete pratiti i na zvaničnom sajtu konferencijeFacebook – u, Twitter – u i Instagram – u.

P.S. Ako dolazite na konferenciju javite mi se jer Spark.Me je mesto umrežavanja. Još uvijek nije kasno da se prijavite na Spark.Me sajtu

P.P.S Postoje studentske karte koje su namenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cena iznosi svega 50€.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share
Tagovi: , , ,

Jedan komentar

Ostavite komentar


 
milosdjajic.com © 2012 Miloš Đajić
Sajt pažljivo skrojio MWEB
vrati se na vrh