Miloš Đajić Blog
Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živeti.. M. Selimović

O blogu

Ono što ću ovde pokušati da prenesem je entuzijazam koji, nesebično, delim sa svima. Nadam se da ću vas bar malo njime zaraziti i da ćemo svi biti malo bolji, vredniji i solidarniji. Pisaću o odnosima s javnošću, političkoj komunikaciji, (socijal)demokratskim vrednostima, aktivnom građaninu, Srbiji, sebi, deci, problemima, trendovima i ko zna šte će mi sve pasti na pamet.  Aktivista sam u duši, jako radoznao i nestrpljiv. Levičar sam koji veruje u slobodu, pravdu, ljude i njihovu dobrotu.  Anin muž i Milicin i Tamarin tata.
Sve što vam ovde bude korisno i zanimljivo slobodno delite i redistribuirajte. Jedino što Vas molim je da uvek navedete izvor, kako zbog pristojnosti i lepog ponašanja na webu-u, tako i zbog  KradiMamu Svi komentari koji sadrže bilo kakav govor mržnje ili versku, rasnu, nacionalnu, polnu, seksualnu ili ideološku netoleranciju, kao i eksplicitne uvrede  biće obrisani.
P.S. Ovaj blog vam možda neće pomoći da budete pametniji ali se nadam da ćete biti bolji u tome što radite. Ako vam bar tren bude zanimljivo, prijatno i lepo, i još pored toga uspostavimo dobru i korisnu konverzaciju biću presrećan.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (63 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +37 (from 41 votes)
O blogu, 8.2 out of 10 based on 63 ratings
Share
milosdjajic.com © 2012 Miloš Đajić
Sajt pažljivo skrojio MWEB
vrati se na vrh