Miloš Đajić Blog
Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živeti.. M. Selimović

10 miliona – radost deljenja

Kategorija: Lično ; Datum: 08. 11. 2020. ; Autor: Miloš Đajić

Pre neki dan moje fotografije na Google mapama su dostigle 10 M pregleda.

Verovatno znate da se SONY Xperia povukla sa naših prostora i da se time i naša saradnja završila ali vredno je napomenuti da su sve te fotografije slikane upravo njihovim telefonima. Moram priznati da mi je zbog njihovog odlaska žao jer su mi Sony – evi pametni telefoni prirasli srcu.

Svi vi koji me pratite znate da sam često u pokretu i da gde god da sam pokušavam da ostavim fotografski trag. Često tokom dana fotografišem, pokušavajući da dostignem majstore čije fotografije svakodnevno gledamo. Još pre nekoliko godina sam se prijavio da budem Google lokalni vodič. Zabavno mi je da u toj funkciji istražujem mesta, ostavljam komentare i pomažem ljudima da se opredele i izaberu.

I pored smanjnog kretanja tokom ove godine uspeo sam da stignem do 10 miliona pregleda za mojih oko 4.000 postavljenih fotografija. Prvi milion je biio u avgustu 2018. a evo posle dve godine nakupilo se 10 milion pregleda.

Neke fotografije među njima su stvarno postale popularne i pregledane i o njima sam i pisao. Druge užurbano jure ka novim rekordima. Sve u svemu verujem da će korona uskoro prestati i da će to za mene biti prilika da se otkrivaju i nova mesta, servisi, restorani, kafei… Zajednica se širi i to je najvažnije.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share
Tagovi: , , , ,

Ostavite komentar


 
milosdjajic.com © 2012 Miloš Đajić
Sajt pažljivo skrojio MWEB
vrati se na vrh