Miloš Đajić Blog
Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živeti.. M. Selimović

Birajte srcem!

Kategorija: Socijaldemokratija ; Datum: 03. 03. 2018. ; Autor: Miloš Đajić

Dragi moji i drage moje, sutra je važan dan za naš Beograd. Sutra su izbori i što nas više izađe na njih, manja je mogućnost manipulacije našim glasovima, a i veća šansa da im pomrsimo već napravljenu računicu. I pored 24 predložene liste znam, reći ćete i nije neka ponuda, a to i jeste bio njihov cilj. Žele da vas obuhvate misli bezvoljnosti, da svakome možete da zamerite ovo ili ono, da nije sad baš taj jedan glas presudan… a jeste!

Imate minimum četiri liste koje nisu savršene ali su naše. Za svaku od njih imate i valjan argument zašto treba za njih da glasate: da se smanji razlika između prvog  drugog, da imamo aktiviste u skupštini, da sačuvamo važnu stranku, da brinemo o drugima, da vratimo Beograd beograđanima i beograđankama…

Zato sutra treba uraniti, pa na gladan stomak  u red, na hladno i onda ćemo videti da nas nije malo, da nismo sami, nego nas je mnogo koji čekamo u redu ispred biračkih mesta na hladnoći i želimo da menjamo. Ajde da ih iznenadimo. I da, birajte srcem. Birajte tako da ne lažete nikoga. A najvažnije, da ne lažete sebe. Neka naš glas bude stvarno naša poruka svetu, poruka razuma i hrabrosti. Na kraju krajeva, kvalitet našeg ličnog i društvenog života prvenstveno zavisi od nas samih. Srećno na izborima!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share
Tagovi: , ,

Ostavite komentar


 
milosdjajic.com © 2012 Miloš Đajić
Sajt pažljivo skrojio MWEB
vrati se na vrh