Miloš Đajić Blog
Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živeti.. M. Selimović

Mentorstvo – metod doživotnog učenja

Kategorija: Socijaldemokratija ; Datum: 06. 10. 2017. ; Autor: Miloš Đajić

Većina vas zna koliko se svakodnevno radujem kada sam u prilici da podelim znanje ili već moj ugao gledanja na stvarnost. Prošle nedelje sam, posle par godina, ponovo učestvovao u radu programa Podeli svoje znanje postani mentorka. Sa divnom grupom žena radili smo na njihovom osnaživanju za Javni nastup.

Jedna od prilika za lični razvoj koja mi se do sada, takođe, ukazala je bilo moje učešće u programu Kreativno mentorstvo. Moje mentorsko iskustvo nije veliko i o njemu sam pisao ovde ali od kada sam se upoznao sa ovim programima smatram mentorstvo vrlo važnim činiocem u obrazovnom procesu.  Stalno nastojim da ga uvedem u CMV programe tako da smo i tu stekli određena iskustva. Mentorstvo vidim kao metod doživotnog učenja i razmene znanja i iskustva između iskusnijih stručnjaka/kinja, mentora/ki, i budućih profesionalaca, mentija/ki.

Želim da Vas obavestim da i vi imate priliku da se uključite u ove programe. Trenutno su otvoreni konkursi za oba ova mentorska programa.

 

 

Program “Podeli svoje znanje” je program koji otvara mogućnost za lični i profesionalni razvoj žena. On je usmeren na izgradnju međusobne podrške žena, kroz deljenje znanja, iskustava, jačanje solidarnosti, promociju dobrih uzora, umrežavanje i osnaživanje žena. Konkurs je otvoren do 30. novembra 2017. godine Više o konkursu možete saznati OVDE.

Program “Kreativno mentorstvo” je mentorski program koji pruža mogućnosti za lični i profesionalni razvoj profesionalaca i budućih stručnjaka u oblasti kulture, umetnosti, kreativnih industrija i medija. Ovaj program omogućava prostor za promišljanje i rad na sebi, jednogodišnju mentorsku podršku, relevantne treninge i predavanja na aktuelne teme od značaja za rad i razvoj učesnika, kao i povezivanje sa drugim angažovanim i aktivnim profesionalcima. Konkurs je otvoren do 19. oktobra 2017. godine a više informacija o konkursu možete pronaći OVDE.

Srećno 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Mentorstvo - metod doživotnog učenja, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share
Tagovi: , ,

Ostavite komentar


 
milosdjajic.com © 2012 Miloš Đajić
Sajt pažljivo skrojio MWEB
vrati se na vrh