Miloš Đajić Blog
Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živeti.. M. Selimović

Počelo je! – potpis za Sašu Jankovića

Kategorija: Demokratska stranka ; Datum: 03. 03. 2017. ; Autor: Miloš Đajić

Kao što sam još u oktobru najavio 02. marta su raspisani redovni Predsednički izbori. Pogrešio sam oko datuma održavanja izbora, jer sam najvio 9. april, a izbori su raspisani za 2. april. Skraćenje rokova za izborne radnje (kampanju) je posledica želje vlasti da se manevarski prostor za opozicione kandidate još više smanji i ovja rok je Zakonski minimum za trajanje kampanje. Ovi izbori su prilika za društvo da pokaže zrelost i pobedi strahove izađe i uputi snažnu poruku da ne želi više ovakvo vođenje države.

Potpisi

Prvi, i za mene uvek najvažniji, korak u svakoj kampanji je prikupljanje potpisa za kandidaturu. Naši propisi kažu da je neophodno skupšiti 10.000 overenih potpisa. Ovoga puta overa je drugačije organizovana i radiće je samo javni bležnici (notari) u gradovima gde postoje i sudski overivači tamo gde javnih beležnika nema. Prikupljanje potpisa je zahtevan posao i pokazuje organizovanost koja je u svakoj kampanji neophodna. Birači/ce imaju mogućnost da pokažu spremnost da masovno podrže kandidata i da se na taj način aktivno uključe u kampanju.

Potpise za Sašu Jankovića skupljaćemo u mnogo gradova. Danas (petak 03.03) počinjemo tamo gde smo mogli da obezbedimo javne beležnike, a sutra (subota 04.04) u skoro svim većim gradovima.

Dođite! Podržite! Pokažite da se ne plašite i da ste spremni da javno istupite i podržite Sašu.

Novčani prilozi

Ukoliko želite da novčano pomognete kampanju Sašu Jankovića to možete učiniti prateći ovo UPUTSTVO. 

Ljudi koje čekamo smo mi!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share
Tagovi: , , , ,

Ostavite komentar


 
milosdjajic.com © 2012 Miloš Đajić
Sajt pažljivo skrojio MWEB
vrati se na vrh