Miloš Đajić Blog
Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živeti.. M. Selimović

Otišao je Teča

Kategorija: Demokratska stranka ; Datum: 05. 01. 2017. ; Autor: Miloš Đajić

Juče me je nokautirala vest da je preminuo Milan Popović. Usvojio sam nadimak Teča koje su mu druge kolege iz GrO BG dale. Čitavog dana su navirala sećanja o zajedničkim akcijama, kampanjama, sastancima, druženjima, proslavama, … koje smo imali.

Sećam se SMS poruke u jedno kasno prolećno gluvo doba noći (koju na žalost nisam sačuvao) i njegovo oduševljenje mojim tekstom o Kefaloniji  na koji je naleteo pretražujući gde na more. Stalno mi je ponavljao kako mu se mnogo dopao tekst. Iskreno je bio oduševljen što pišem blog.

I ako smo često bili na “suprotnim” stranama, uvek ću se sećati njegovog osmeha, humora i spremnosti da se našali i na svoj račun. Naša saradnja je imala uspona i padova ali, i ako za to nemam potvrdu, uvek sam imao osećaj da me je štitio. Delili smo zajedničku ljubav prema bojama, tako da su nas često zafrkavali zbog bebi roze koju smo voleli da nosimo.

U mnogim neprijatnim situacijama njegov humor i pošalice su nam svima pomagale da prevaziđemo tenzije i napravimo pristojnu atmosferu za rad. Među prvima mi je dao podršku za kandidaturu za potpredsednika, stalno poanvljajući kada se sretnemo “ti moraš biti potpredsednik, jer si pokazao koliko se voli stranka”. Poslednji SMS smo razmenuli u nedelju 25. septembra. 🙁

Da sam neko u Demokratskoj stranci ja bih uveo godišnju nagradu za najbolji odbor koja bi nosila njegovo ime.

Slava mu.

Teča i ja

Milan i ja u noći proglašenje liste

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
Otišao je Teča, 10.0 out of 10 based on 6 ratings
Share
Tagovi: ,

Jedan komentar

Ostavite komentar


 
milosdjajic.com © 2012 Miloš Đajić
Sajt pažljivo skrojio MWEB
vrati se na vrh