Miloš Đajić Blog
Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živeti.. M. Selimović

10 razloga ZA dolazak na miting

Kategorija: Demokratska stranka ; Datum: 24. 04. 2015. ; Autor: Miloš Đajić

Juče me je jedan prijatelj doslovno pitao “Jel vi zovete na taj miting ili šta…?” Iz ovoga odmah možete videti da su dnevnopolitičke vesti i događaji potpuno pokrile informaciju o održavanju građanskog mitinga u subotu 25. aprila u 17h, na starom mestu,na Trgu Republike.

Nasilje u Inđiji, napadi na Zaštitnika građana, prosuta kafa, #helikopter, spoljna politika … sve je to na kraju pokrilo info o održavanju ovog mitinga.

romski 2

 

Zašto?

Za one koji se pitaju otkud miting, malo podsećanje da je ideja o njegovom održavanju nastala kao odgovor na najavu proslave (po treći put) “uspeha” u prvoj godini dečkove treće Vlade. Bilo je planirano da oni kao dodatni pritisak na Vojvodinu, hvale sami sebe, dovedu ljude i naprave miting 25. 4 u Novom Sadu. Vidite da tog mitinga nema tako da je prvi efekat  već postignut. Oni su, u prvi mah, pomerili miting za 26. 4, a sada ga odložili na neko nedefinisano  neodređeno vreme “nekada u maju”. Sve to pokazuje da SNS, kao i u drugim oblastima, nema nikakav plan i stvari rade od danas do sutra.

rusinski

Miting

Ovo nije miting Demokratske stranke na kom ćemo promovisati naše politike ili ljude. Ovo nije miting na kom očekujemo direktnu podršku nama i našoj politici. Ovo je miting kojim želimo da pružimo priliku građankama i građanima da zajedno sa nama pokažu da nas ima dovoljno koji smo spremni da izađemo i hrabro kažemo da je ovo, u najmanju ruku, #losavlada i da želimo drugačiju Srbiju. Na izborima će se pokazati koje su to snage stare ili nove koje će Srbiju povesti evropskim putem na drugačiji način.

madjarski

10 razloga

Zato drage moje i dragi moji. Dođite sutra da zajedno kažemo da smo ZA!

– za slobodu

– za ekonomsku alternativu

– za istinu

– za život bez straha

– za znanje

– za vladavinu prava

– za snažne nezavisne institucije

– za pravo na različitost

– za dijalog

– za svetlo

rumunski

Ako delite ove vrednosti, dođite, ponesite vaše sunce da zajedno #osvetli – mo Srbiju, jer nema tog mraka koji, mi građanke i građani Srbije, zajednički ne možemo da osvetlimo.

P.S. dodavaću razloge ZA koje ja nisam naveo ali su ih drugi naveli 🙂

– solidarnost

srpski

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
10 razloga ZA dolazak na miting, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share
Tagovi: , , ,

Ostavite komentar


 
milosdjajic.com © 2012 Miloš Đajić
Sajt pažljivo skrojio MWEB
vrati se na vrh