Miloš Đajić Blog
Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živeti.. M. Selimović

5 razloga zašto treba zaiskriti

Kategorija: PR ; Datum: 25. 02. 2015. ; Autor: Miloš Đajić

I – inventivno

S – sadržajno

K – kreativno

R – raznobojno

A – atraktivno

Inventivno

Celokupna Spark.Me konferencija je koncipirana kao podrška inovacijama. Kada uđete u stvorenu atmosferu ideje samo padaju. Setite se samo nalepnice u WC-u sa prošlogodišnje konferencije 🙂

Sadržajno

Na svakoj konferenciji se da mnogo toga naučiti. Ono što karakteriše ovu konferenciju je učenje uz osmeh jer je raznovrstan sadržaj na dohvat ruke.

spark.me

Kreativno

Spark me ekipa mnogo putuje i skuplja kreativne primere. Na jednom mestu ćete moći da viditerazne primere kreativnih kampanja i primera.

Raznobojno

Prvo sam mislio da reč bude radno jer ako ste mislili da ćete videti mora, grdno se varate. Odlična predavanja, razgovori i zabava vam ne dozvoljavaju da stignete do plaže. Ovo je konferencija za sve ukuse i ljubitelje svih boja.

Atraktivno

Odlazak na Crnogorsko primorje van sezone je već primamljivo i atraktivno samo po sebi. Još ako tamo imate priliku da razgovarate sa ljudima koji su prebacili mnogo start up projekata preko svojih leđa, atrakcija je zagarantovana. Ne zaboravite selfie.

sareno

O konferenciji

Već nekoliko godina ekipa iz Digitalizuj.Me organizuje odlične obrazovne programe,širom Crne Gore, promovišući mogućnosti za korišćenje različitih Internet platformi u poslu i komunikaciji. Kao što uvek napominjem na svakoj konferenciji se može nešto naučiti i zato su one dragocene svakom ko razmišlja o ličnom razvoju. Spark.Me je konferencija koja je namenjena pre svega onima koji bi da pokrenu ili su pokrenuli StartUp projekte. S obzirom da se svet kreće u pravcu inovacija i stalnog traganja za novim, korisnijim, efikasnijim … stvarima i da su neki ljudi spremni da to i finansiraju dobro je upoznati se sa tredovima i ostvariti nove kontakte. Ja ću sigurno biti tamo, a vi?

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share
Tagovi: , ,

Ostavite komentar


 
milosdjajic.com © 2012 Miloš Đajić
Sajt pažljivo skrojio MWEB
vrati se na vrh