Miloš Đajić Blog
Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živeti.. M. Selimović

Crtice iz kampanje – zaoštravanje

Kategorija: Demokratska stranka ; Datum: 26. 02. 2014. ; Autor: Miloš Đajić

Poslednjih dana se veoma zaoštrila javna komunikacija. Od nedelje kada je SNS krenuo u otvoreni “rat” rečima sa nama ne mogu da izbacim iz glave optužbe da prizivamo krvopriliće i sve te budalaste optužbe za upade u stanove, linčovanje neistomišljenika… što bi bosanci rekoi “niđe veze”.

Opet sam osetio onu, davno poznatu, nelagodu i stegnutost u stomaku. Jasno mi je da hoće da unište DS i da smo im mi, trenutno, jedini kamenčić u cipeli ali opet zar je potrebno na taj način uvoditi jezik nasilja i mržnje u javni prostor. Pogotovo što je i PPV u tehničkom mandatu neki dan pre izgovarao slične rečenice u Doljevcu.  Očigledna zloupotreba medija za bezobzirni napad na političkog protivnika.

Dobro se sećam ’90 tih godina kada su nas Sloba i njegovi mediji  nazivali “Hitler jugend,” plaćenicima, izdajnicima, narkomanima… I ako mi nije bilo svejedno i osećao sam nelagodu u stomaku, naoružavali smo se tada, jedinim što nam je preostalo, njegovim veličanstvom osmehom. Moj odgovor i sada je #naoruzaniosmehom!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Crtice iz kampanje - zaoštravanje, 8.3 out of 10 based on 4 ratings
Share
Tagovi: , , , ,

Ostavite komentar


 
milosdjajic.com © 2012 Miloš Đajić
Sajt pažljivo skrojio MWEB
vrati se na vrh