Poseta Kruševcu

Juče (29.3.) sam posetio Kruševac i lokalni gradski odbor Demokratske stranke. Moja poseta je imala dvostruki povod, jedan je obuka za “čuvare pobede” za mene najvažnije ljude u našoj kampanji, a drugi sastanak sa kandidatima za odbornike/ce. Na žalost bilo je malo vremena za organizaciju i razgovora sa građanima/kama.

Jedna od mojih ličnih poruka pred ove izbore je da jedino Demokratska stranka može da sačuva glasove i izbori kakve takve fer uslove na izborni dan. Nasilje koje nas poslednjih dana okružuje pokazuje da neki nisu razumeli da je kampanje borba za glasove idejama i programom, a ne pesnicama i ucenama. Razgovor sa “čuvarima pobede” me je ohrabrio jer se videla spremnost da se znanjem i vladavinom prava odbrani svaki glas na predstojećim izborima.

Sastanak sa odbornicima/cama je bio veoma inspirativan. Sat vremena intenzivne razmene energije je i mene dodatno motivisao. Ti ljudi veruju u dobar rezultati i to je najvažnije. Već su dosta uradili, a spremni su i da još snažnije nastave obilazak terena i razgovor sa ljudima. Hipnotisanost televizijom je najveća prepreka da naša poruka stigne do onih koji su nisu za vladajuću većinu ali još uvek nisu odlučili za koga će glasati.

Na kraju doza smeha i prepričavanje priča iz OTPOR!-a sa uvek veselim Srđanom Milivojevićem je upotpunila ovu uspešnu posetu divnom Kruševcu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share

Prijava na newsletter

Sa društvenih mreža