Miloš Đajić Blog
Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živeti.. M. Selimović

Potreban nam je TVOJ #noviaktivizam!

Kategorija: Demokratska stranka ; Datum: 05. 08. 2016. ; Autor: Miloš Đajić

Prvog dana od kada teku izborne radnje Gordana i ja smo potpisali izjavu o nameri kandidovanja za potpredsednika/cu Demokratske stranke.  Time za nas počinje izborna kampanja za unutarstanačke izbore zakazane za 24. septembar 2016. godine. Procedure podrazumevaju da se do kandidature stiže u tri koraka:

  • izjava o nameri kandidovanja;
  • prikupnjanje neophodnog broja potpisa (600);
  • prihvatanje kandidature i njeno potvrđivanje od strane Centralne izborne komisije;

Mi sada krećemo u aktivno prikupljanja potpisa podrške članova i članica. Zato nam je potrebna vaša podrška! Svaki član/ica može potpisati kandidaturu za maksimum troje kandidata/kinja za potpredsednike/ce. Nama je potrebno minimum 600 potpisa članova/ica koji su popunili registracioni obrazac i platili članarinu.

Svi vi koji želite da nas podržite, a niste ispunili ova dva uslova to možete uraditi zaključno sa 24. avgustom, popunjavajući registracioni obrazac i uplaćujući članarinu.

Mi ćemo naravno krenuti zajedno na teren, da u razgovoru sa vama  članovima i članicama prikupimo neophodnu pismenu podršku.  S obzirom na ograničene finansijske resurse i kratko vreme nećemo stići da obiđemo sve odbore, tako da ćemo deo potpisa skupljati poštom, preko aktivista/kinja, u prostorijama odbora koji žele da nam pomognu ….  Mnogi od vas su nam već napisali da bi nam dali podršku ali sada preostaje da to urade i zvanično poštujući pravila. Rok za predaju kandidatura je 4. septembar.

Potpise skupljamo pojedinačno svako za sebe na posebnom formularu.

Svi koji žele da potpišu naše kandidature mogu preuzeti i odštampati formulare za upisivanje.

potpis za Miloša

potpis za Gordanu

Oni koji žele da nam pomognu i u svojoj okolini prikupe više potpisa, mogu isto tako odštampati formulare i pozvati članove i članice da ih potpišu.

Svi dragi ljudi koji nam pomognu i prikupe potpise (i registracione obrasce ukoliko potpisnici nisu registrovani) molimo da nas kontaktiraju  (milos.djajic@gmail.com) da se dogovorimo oko njihovog preuzimanja ili načina dostave.

Da bismo ostali u kontaktu tokom kampanje i da bismo mogli da vam šaljemo informacije o tome kako ide kampanja bilo bi dobro da nam ostavite vaše podatke OVDE ili da nam pošaljete vašu e mail i Facebook adresu na milos.djajic@gmail.com.

Za sve drage prijatelje i prijateljice koji će nam dati potpis i time podržati #noviaktivizam pripremili smo i pismo zahvalnosti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Potreban nam je TVOJ #noviaktivizam!, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
Share
Tagovi: , ,

Ostavite komentar


 
milosdjajic.com © 2012 Miloš Đajić
Sajt pažljivo skrojio MWEB
vrati se na vrh