Miloš Đajić - kandidat za poslanika

Miloš Đajić – Kandidat za poslanika

Poštovani, poštovane,

Ja sam Miloš Đajić, aktivista i nepopravljivi optimista, kandidat za poslanika na listi broj 2, „Za pravednu Srbiju“. Kod nas u Srbiji, bavljenje politikom je omražena aktivnost. Kad ljudima kažem da se bavim politikom, kao da sam rekao da sam kriminalac. To je ono što želim da promenim, da kao društvo dođemo dotle da se politikom bave posvećeni i sposobni, oni koji žele da menjaju društvo nabolje.

Izbori koji nam predstoje su važni, i predstavljaju poslednji voz za normalnu Srbiju. Pametni više ne smeju da popuštaju. Srbija ne sme pripadati jednom čoveku i njegovom bliskom okruženju, već svim njenimgrađankama i građanima.

Verujem u ravnopravnost i poštovanje ljudskih prava, u pravdu i jednakost, etiku odgovornosti i inkluziju. Verujem da nema budućnosti bez zdrave životne sredine i da sve što radimo mora biti javno i podložno kritici. Kao poslanik, intenzivno ću se baviti ovim, ali i svim drugim temama od interesa za sve građane. Za mene se demokratičnost i pravednost jednog društva meri položajem njegovog najslabijeg člana ili članice.

Zalagaću se za:

  • rodnu ravnopravnost i borbu protiv svih oblika nasilja
  • zdravu životnu sredinu
  • pravo na dostojanstvenu platu i penziju
  • veća ulaganja u kulturu i obrazovanje
  • pravedni izborni sistem

Ako mi svojim glasom pomognete da postanem poslanik, obećavam da ću biti vaš saveznik za sve inicijative koje će Srbiju približiti tome da postane država evropskih standarda koja brine o svakom čoveku. Obećavam i da ću ostati dostupan. Do mene u svako doba možete doći preko društvenih mreža, i uvek ću biti na usluzi svim građanima.

Siguran sam da želite da živite normalno! Da živite sad!

Vaš Miloš

Miloša Đajića su podržali

Prijava na newsletter

Sa društvenih mreža